Отборите на Дунав (Русе) и Марек (Дупница) завършиха наравно 0:0 в

...
Отборите на Дунав (Русе) и Марек (Дупница) завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Дунав и Марек не си отбелязаха гол

Отборите на Дунав (Русе) и Марек (Дупница) приключиха наравно 0:0 в първа среща от 11-ия кръг на Втора лига. 

Двата тима направиха мач в много ниско движение, нямаше и действителни голови положения. Все отново дупничани би трябвало да са по-доволни, тъй като в огромна част от мача бяха принудени да се отбраняват. Но въпреки и да отпаднаха физически, те все пак съумяха да стигнат до равенството.

" През първото полувреме, не че сме имали положения, само че владеехме топката повече. След почивката отстъпихме самодейността, като изключително имахме проблеми по фланговете. Докъде ще стигне Марек, това никой не може да го каже ", съобщи след срещата старши треньорът на гостите Танчо Калпаков.

Колегата му от Русе Мартин Ковачев беше неудовлетворен от съдията Стефан Гурков от Сливен, като има искания за неотсъдена дузпа в тяхна изгода. " Казах им в съблекалнята, че не можем да чакаме единствено на Будинов и на Данчо Йорданов. Но значимото е да играем вярно, да се отпуснем, тъй като другояче не можем да се надяваме на триумф. Имаме психически проблем при семействата и се надявам да го преодолеем ", заяви  Ковачев.

След това ревенство дупничани събраха 22 точки и излязоха на 2-о място във краткотрайното класиране. Дунав пък е на на 7-а позиция с 16 точки.
 Дунав още веднъж показва силата си като посетител, надделя Марица с 1:0
Дунав още веднъж показва силата си като посетител, надделя Марица с 1:0

Единственото попадение означи Денислав Минчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР